badkamerspiegels.be

Overzicht van de soorten badkamerspiegels

Een spiegel is één van de belangrijkste elementen in een badkamer, je gebruikt het dagdagelijks en het bepaalt mee hoe jouw badkamer eruit ziet. Welk formaat is geschikt voor jouw badkamer? Welke verschillende soorten spiegels zijn er? Waar hang ik mijn spiegel? Een antwoord op al deze vragen kan je hieronder lezen.

» Badkamerspiegel kopen? Bekijk het aanbod in de webshop

 

Ruim aanbod aan mogelijkheden

Badkamerspiegels vind je in alle groottes en vormen, het type dat het best bij jouw badkamer past hangt dus af van de stijl van jouw badkamer. Heb je een moderne badkamer dan kies je meer dan waarschijnlijk voor een spiegels zonder franjes. Terwijl in een landelijke badkamer eerder voor een spiegel met gebogen elementen zal gekozen worden. De keuze van de spiegel hangt dus af van de omgeving waarin hij terecht zal komen. De soorten spiegels zijn eindeloos, daarom bestaat er voor elke badkamer een geschikt model. Enkele voorbeelden: muurspiegel, spiegel met of zonder omlijsting, spiegelkast, …

 

 

Kies voor functionaliteit

Een spiegel met extra functies? Dat kan. Hieronder enkele mogelijkheden:

 

1. Spiegelkast

Een spiegelkast is de ideale oplossing als je een kleine badkamer hebt of als je plaats wil besparen. Een spiegelkast is namelijk, zoals de naam het zegt, een spiegel en een kast in één. Hiermee kan je plaats besparen waar er anders een groot badkamermeubel nodig zou zijn. => Bekijk het aanbod spiegelkasten in de webshop.

 

2. Spiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting heeft meerdere voordelen. Het is enerzijds een lichtbron voor de hele badkamer en is anderzijds ook gemakkelijk in gebruik bij het poetsen van de tanden of bij het aanbrengen van Make-up. De directe lichtinval zorgt ervoor dat deze handelingen makkelijker kunnen uitgevoerd worden. => Bekijk het aanbod spiegels met verlichting in de webshop.

 

3. Spiegel met verwarming

De technische vooruitgang staat nooit stil en dus ook niet in de badkamer. Vandaag de dag bestaan er spiegels die opwarmen en condensvorming elimineren. Zo kan je een bad nemen of douchen zonder aangeslagen spiegels achteraf. Een spiegel ombouwen naar een verwarmde spiegel kan gemakkelijk gebeuren met een verwarmingsset die op de achterkant van de spiegel kan bevestigd worden. => Bekijk het aanbod spiegels met verwarming in de webshop.

 

 

Tips bij het kiezen van een badkamerspiegel

  • De stijl van jouw badkamer is bepalend voor de stijl van jouw spiegel, denk dus goed na over het ontwerp
  • Een spiegel neemt plaats in, kijk dus eerst naar de beschikbare ruimte om de grootte van de spiegel te bepalen
  • Denk na over de plaats in de ruimte waar je de spiegel wilt ophangen, recht tegenover een raam kan ervoor zorgen dat je niks ziet door de lichtweerkaatsing

 

Funfact!

Wist je dat spiegels meer invloed hebben op je shopgedrag en gemoedstoestand dan je zou denken? Er zijn bedrijven op de markt die speciale spiegels verkopen die ervoor zorgen dat je er tot 5 kg magerder uitziet. Pas maar op de volgende keer dat je gaat shoppen. Zie dit artikel uit de Gazet Van Antwerpen.